National Geographic [Around the World in 125 Years] complete set van 3 volumes [limited edition]
Golden, Reuel / Disl, Andy / Brinkley, Douglas / Collins Jenkins, Mark

ISBN 9783836549981
Uitgever Taschen GmbH, Köln (Duitsland)
Taal Engels
Categorie kunst,kunst, art, geschiedenis, history, foto's, fotografie, photography, national, geographic, discovery,Amerika, Europa, Aziƫ, Oceaniƫ, Afrika, continenten, wereldreis, cadeau, relatiegeschenk
Meer info [EXCLUSIEF], gelimiteerde en genummerde oplage, 3 banden in luxe slipcase (tevens standaard), 2013, gebonden, 1.468 p.
Extra informatie De set bestaat uit drie 3 massieve boeken die elk een luxe slipcase hebben. De boeken zijn in een uitstekende conditie. Er zijn wat minimale gebruiksspoortjes (zoals wat lichte vlekjes) maar die mogen eigenlijk geen naam hebben. Een prachtige collectie boeken die je (thuis) meeneemt op wereldreis aan de hand van vele (paginagrote) foto's uit de koker van National Geographic. De exclusieve slipcases kunnen op twee manieren worden gebruikt: -1- als bescherming van het boek (tegen stof) of -2- als boekenstandaard. De slipcases hebben namelijk magneetjes die in het midden 'vastklikken' waarna je er een boek op kunt leggen en presenteren (zie foto's). Een absolute eye-catcher voor mensen die van reizen en/of fotografie houden. De editie is uitgebracht in een oplage van 125.000 stuks wereldwijd en is nauwelijks nog verkrijgbaar. Deze set draagt nummer 10535.

€ 689,00


Verzendkosten: € 20,00
Aantal:

1 stuk op voorraad.

Heeft u vragen over het boek? Hier kunt u een vraag stellen.