Jimmy Nelson - Before They Pass Away [collector's edition met art-print] limited ~ numbered ~ signed
Nelson, Jimmy

ISBN 9783832733049
Uitgever teNeues, Duitsland
Taal Engels
Categorie kunst,kunst, art, fotograaf, Jimmy, Nelson, fotografie, before, they, pass, away, foto's, photos, Samburu,stammen, tribe, tribes, Azie, Afrika, Amerika, photography, photographer, relatiegeschenk
Meer info [NIEUW], [ZEER EXCLUSIEF], gelimiteerd / genummerd / gesigneerd, met losse art-print, in luxe bewaardoos, 2013/2015, gebonden, 424 p.
Extra informatie Deze gelimiteerde uitvoering van het internationaal veel gezochte boek mét gelimiteerde art-print (foto Samburu) is al geruime tijd niet meer verkrijgbaar en wordt zelden te koop aangeboden. Het betreft een genummerd en gesigneerd exemplaar van het boek Before They Pass Away (grote uitvoering) in een luxe bewaarcase. Separaat in de bewaarcase zit in de bijbehorende stofmap een art-print (om in te lijsten); die is eveneens genummerd en gesigneerd. Van de slechts 500 sets betreft dit exemplaar nummer 38. De luxe set is in absolute nieuwstaat en (door mij persoonlijk) eenmaal uit de doos gehaald om foto's te maken en de kwaliteit te controleren. De originele verzenddoos (met nummer) is er nog bij in onbeschadigde staat. Een zeldzaam collectors-item!

€ 1.379,00


Verzendkosten: € 20,00
Aantal:

1 stuk op voorraad.

Heeft u vragen over het boek? Hier kunt u een vraag stellen.